fredag 27 februari 2009

Födelsedag....

Igår fyllde vår äldste pojk 12 år! Åren går... Och tonåren närmar sig med stormsteg! Känns lite otäckt att nu plötsligt ha barn i en ålder som man själv minns ganska tydligt... Nästa sommar kommer han träffa sin blivande fru - om han är som jag alltså... =) 
Nästa år kommer vi alltså få vår första tonåring. Det slår mig att vi då kommer att ha tonåringar i 15 år framöver... Men det är ju ett helt år till dess! 

Kommande helg är jag ledig men det finns en hel del att jobba med inför församlingens årsmöte som hålles nästkommande söndag kl 13 (8 mars). På gudstjänsten kl 11 den 8 mars kommer vår distriktsföreståndare, Åke Svensson, att predika och det är också han som senare leder årsmötesförhandlingarna. Men mest kommer helgen gå i innebandyns tecken. Fem matcher på två dagar... Idrott är härligt!
I S:t Jakob på söndag predikar Anne Grudeborn och Tjejtrall sjunger. 11:00 är tiden - missa inte det!

/L

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Lasse, det är ju helt galet att du och Anna bara var två år äldre än vad Å är nu. Heeeelt galet. Satt här framför skärmen en stund när jag läst det, smått chockad. 12 och 14. Vilken skillnad det kan vara. Hoppas ni mår gott i er familj.

Kram Anna Sahlberg.