söndag 16 augusti 2009

En blandad söndag

Idag var det gudstjänst i S:t Jakobs kyrka som vanligt. Anne predikade och lite olika"Emmor" ledde gudstjänsten. Sång och musik stod Maria och undertecknad för. En fin stund där Anne hjälpte oss reflektera över vem vi vill ge den frukt till som vi som enskilda och/eller församling bär.Som väl var höll sig Anne som vanligt kort då dagens nästa högtidsstund var planerad till redan kl 12:30 då avspark mellan Blåvitt och Helsingborg skedde. Hugo och jag traskade dit väl medvetna om blåvitts lite darriga spel den sista tiden. 2-0 i paus kändes stabilt. Men icke! 2-2 blev slutresultatet och det kändes mer som en förlust. Inte minst beroende på att detta resultat mycket väl spelade det eländiga gänget från Borås ganska väl i händerna.

På tal om det! Har nu fått en bild av den nya altanen på Styrsö. Här ses svärfar njuta av solen och det faktum att han bara skall jobba några få veckor till i livet.
Nu skall jag klippa gräset och därefter köra mellansonen till match i Billdal. I morgon är det församlingsråd hemma hos oss så det är inte otroligt att jag tvingas dammsuga senare också... Får man göra det en söndag? Kanske kan va svårt att hävde det argumentet efter att ha klippt gräset... Kanske skall vänta med det också? =)

/L

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Elfsborg!/PA

pastorns Ingridienser sa...

Trevlig och avslappnad bild på er från Gamla Linköping (?). Ser nu att min blogg orkat uppdatera sig- men inte din på våra ännu.
Är vi snabbare än bloggen ;)