torsdag 1 oktober 2009

Hummer, Kinna å sånt

Det är (som vanligt) en hektisk vecka. Måndagens församlingsråd kändes inspirerande då vi mest talade strategi och funderade tillsammans. En hel del konkreta förslag som vi hoppas kunna realisera under höst och vår. Resan fortsätter...
Tisdagen innebar också församlingsråd men denna gång i S:t Matteus. Dom fortsätter fundera på hur fastigheten skall repareras men mest av allt - hur skall den fyllas med liv?
Onsdagen var arbete hemma inför vintern... Suck. Olle och jag började tömma båten, klippte lite i någon buske och plockade ihop studsmattan. Kvällen innebar kontrollerande av kuporna - och döm om vår förvåning när vi fick en hummer! En liten rackare (dock godkänd!) som låg där tillsammans med totalt 38 krabbor... Hummern "mölade" vi ljummen och några krabbor tog vi hand om men de flesta fick gå tillbaka i havet.
Idag inleddes dagen med mässa på Överås och därefter lite gudstjänstplanering på expeditionen innan det kl 11 var dags för avfärd för Torsdagsträffens utfärd till Kinna. Först en kort välkomnande informationsstund i Missionskyrkan innan det bjöds på kaffe. Sedan vidare på studiebesök till en vävande konstnärinna som gör mässhakar, stolor etc. Otroligt imponerande arbete!
/L

Inga kommentarer: