onsdag 7 oktober 2009

Lite sliten...

Aningen sliten känner man sig idag. Egentligen finns det väl kanske ingen direkt anledning just idag att känna så men visst märks det tydligt att vi "tappat" 20% pastor i S:t Jakob och att vi dessutom har fått en del nya arbetsuppgifter såsom att sköta hemsidan tex. Vi har också beslutat att från våren dra igång Alpha-kurser igen och att en söndag i månaden ha Bibel/teologiska samtal efter gudstjänsten. Dessutom har vår goa städare gått och fått ett heltidsjobb någon annan stans varför man kan ana att det nu när det skall skötas på frivillig basis kommer det blir ganska mycket att göra med den saken - inte minst i inledningsskedet.

Annars var måndagen en dag i Växjö som därefter avslutades med detta underbara mål i 93:e minuten på Gamla Ullevi av Stefan Selakovic och Blåvitt är med i i kampen om guldet.

Tisdag inleddes med predikoförberedelse genom att promenera till Domkyrkan och lyssna till grek-genomgång av texten. Därefter skrevs en betraktelse för Sändebudet över en av Jesu saligprisningar (Saliga de som är fattiga i Anden...). Efter ett samtal kl 14 bar det av till Pölagården i Åsa för spel tillsammans med broder Kjell innan man pånytt styrde kosan till S:t Jakob för rep med kompet till gospelkören Happy People som skall sjunga på söndagens gudstjänst.

Idag var det meningen att vi skulle dra upp alla humrar men detta eviga blåsande... Men imorgon kanske?

/L

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har ingen förhoppning om att min
varning gör nytta men jag säger
det ändå:
Är man sliten så bör man vila.
Snälla Lasse, tänk dig för!!
"Ettin"

Tro Håb og Kærlighed sa...

Jeg synes også, vi har travlt! Blæsten lægger sig igen :-)

Lasse Svensson sa...

Härligt! Nu är det stilla! Trädens grenar rör sig knappt. Idag skall all hummer bärgas! =)

Och nu har jag ju vilat! ;-)