onsdag 14 januari 2009

Mellanmjölk och pytt...

...är vad yngste sonen och jag just smockat i oss. Dagen inleddes annars med att vi vaknade försenad till provtagning på vårdcentralen. Självklart startade då inte bilen men som väl var samlar vi på skrotfärdiga bilar och nästa bil startade faktiskt. O höll mig i handen och sticket gick bra. Sedan en resa till återvinningsstationen och sedan vidare till Coop. Igår handlade nämligen familjen där efter en simtur (i simhall alltså). Vi hade sett i annonsbladet att det fanns billiga skor till pojkarna och dessutom billig färsk kyckling. Väl där (efter att spontanhandlat för ca 400:-) visade det sig att kycklingen var slut och att skorna inte finns och aldrig har funnits. Det märkliga svaret på frågan "varför" blev: "Vi tar bara ansvar för första och sista sidan i annonsbladet - resten är lite olika på olika Coop". Va?!? Jag fattar inget. 
Dock hittade äldste sonen ett spel som han sparat till och nu köpte för egna pengar. När vi då kom hem visade det sig dock att innehåll i spelkonvolutet skulle man hämta i informationen efter man gått ut genom kassorna. Och det skulle man känna på sig? Därför var vi där idag och hämtade innehållet... 
Så Coop tar inte ansvar för annat än bak och framsida på reklamblad och heller inte för innehåll i spelkonvolut. Man kan säga att dom är bäst på ytan och sämre på innehållet. 

Annars har vi lyssnat på partiledardebatt och frågat oss: "Vem pratar dom med?" Uppenbarligen inte varandra och inte heller jag  (eller sonen O snart 5 år) kände mig tilltalad. 

Men pytten var god. Kanske är det läge att sätta på vinterdäck nu? Skall fundera på saken... Är mer sugen på att lägga i båten än att sätta på vinterdäck...

/L

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst vore det så mycket enklare om alla andra tog sitt ansvar ;-) så slapp man jobba sig så mycket.

Hoppas du har det bra och vilka fina bilder från er TV gudstjänst.