tisdag 20 januari 2009

Ledarskap i fokus

När en ny president installeras i USA verkar det skapa hopp om en ljusare framtid. Det skall verkligen bli spännande att följa hur Mr Obama klarar sig. Hur blir hans ledarskap? 
Idag har vi i personalen i S:t Jakob haft utvärdering av advent, jul och TV-inspelning. Dessutom har vi talat om hela vårens gudstjänstprogram och även börjat tala om vem som gör vad på ett mer strukturerat sätt. Det märkliga är att ledarskap ofta stavas "kommunikation". Det kan handla om att kommunicera vad som behöver göras och i vilken ordning med också att skapa verktyg för att faktiskt göra det. 
Jag hoppas Obama jobbat mycket med ledarskapsfrågor... Och att han lyckas kommunicera hur han vill göra och vad han förväntar sig av resten av oss. För på något skruvat sätt att han ju också vår ledare - antingen vi vill eller inte... 

I morgon skall hustrun operera foten. Inte utan man är lite orolig... Hur länge dröjer det innan hon kan dammsuga igen? Nä, allvarligt talat så är alla ingrepp lite läskiga men jag hoppas verkligen att det går bra och att operationen blir lyckat och att foten blir bra igen. 

Snart skönjer vi konturerna av nya församlingsbladet och på församlingsrådet igår uppenbarade sig en ny webmaster! Underbart! Och nu är det bara fem dagar tills vi kan se oss på TV... =) Mycket är ganska bra! Om nu bara Obama kunde hålla sin del så...

/L

1 kommentar:

Anonym sa...

Hälsa Anna och önska henne lycka till!