lördag 19 juni 2010

Glömmer lätt...

Så är årets konfirmationsläger igång på Västkustgården och det är märkligt hur lätt man glömmer hur det är att vara på konfaläger. Hur otroligt kul det är att vara så nära varandra - och hur otroligt jobbigt det är att vara så nära varandra... I natt var vi på hajk och vi sov åtta personer i vår båt som vi två vuxna och tre barn tycker är alldeles för trång... Det gick.
Totalt 24 konfirmander som funderar, tramsar och leker. Underbart!

Har ju sedan några år tillbaka släppt ansvaret för lägret och Anne sköter det istället och gör det utmärkt. Blev dock ändå glatt överraskad över att hon tänkt in VM-fotbollen eftersom hon ringde tidigare i veckan och bad mig ta med en box till TV´n på gården. Jojo.... Inte var det VM som skulle ses... Bröllop! Jaha. Men förhandlingspositionen är stark när vi går mot kvartsfinaler...

I morgon är det gudstjänst kl 11 i S:t Jakobs kapell och då skall jag predika. Sedan blir det dop innan det igen är gudstjänst kl 17 - då i Slottskogens friluftskyrka. Varmt välkommen! Passar ingen av tiderna finns det gudstjänst på Västkustgården kl 16.

/L

Inga kommentarer: