måndag 14 december 2009

Oj då!

Nästan en vecka har gått sedan senaste blogginlägget från min sida. Självklart läser jag, det har blivit en (god?) vana. Sen senast har mycket hunnit hända. Några hjödpunkter:
På onsdagen fick jag servat den ena bilen och har också under de senaste veckorna hunnit besiktiga (och fått godkänt!) båda - små glädjebud i tillvaron. Var i onsdags också på Qvinnosamling och lyssnade till ett föredrag om Svalbard. Intressant på sitt sätt. Bäst var föredragshållarens svar på frågan när bästa tiden för besök på Svalbard är: "Solnedgången", svarade han. Va? Ja, alltså augusti. Du har solen varit uppe i fyra månader och hela augusti är en lång solnedgång. Märkligt.
Torsdag var julbord! Kl 12 för de äldre och på kvällen var det öppet för de yngre. Mycket, gott och bra.
Lördag hade barnrytmiken sin avslutning med världens gulligaste luciatåg! Bedårande!
Söndag var gudstjänst med ytterligare luciatåg - denna gång söndagsskolans avslutning - samt vuxenkonfirmation och nattvard. Låter mycket med det var väldigt fint.
Idag har det planerats för julblommornas utdelande och dessutom har jag hunnit med en sväng till Falkenberg för att spela en stund innan det var dags för luciafirande med yngste sonens dagis i "storskogen". Mysigt men svinkallt.

Nu skall det skrivas en del och kanske städas något innan det blir slappande framför TV´n. Om man hinner... I morgon skall vi jobba med smågrupper och planera klart vårterminen... Suck... =)

/L

2 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sa...

Ja det er skønt at vær præst! Keder os, gør vi for sjældent.

Erica sa...

Hoppas du och din familj får en fin julhelg!