tisdag 22 september 2009

Ny hemsida på gång!

Japp, intet är som väntans tider. Som om det inte räckte med all hummer jag för min inre syn ser kravla sig in i våra på 13 meters djup parkerade burar så håller nu vår gode J på att skicka över S:t Jakobs nya hemsida till en ny server eller nåt... Hur som helst kommer den "inom något eller några dygn" (vad är det för leveranstid?) finnas på www.stjakob.se. Håll utkik!

Jag skall vara i Centrumkyrkan i Kållered och predika på söndag och i S:t Jakob predikar PA Sahlberg och på hans blogg kan DU få hjälpa honom med predikan. Han brukar vara duktigt även utan hjälp men inget är väl så bra att det inte kan bli ännu bättre?
Detta senaste gäller också den nya hemsidan - så hör gärna av dig med feedback!

/L

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanonfin hemsida! Mycket information, klart och tydligt, fräscht gränssnitt, bilderna ibland lite för "pixlade" dock.
Saknar dock en del när det gäller vilka ni är, och varför, när det gäller varför ni finns som just en kristen kyrka, typ "Mission Statement", "Core Values", "Beliefs", "Vision", "Missions arbetet", och liknande. Vad det nu heter på svenska...
/Andreas

Lasse Svensson sa...

Tack för bra synpunkter!
Det kommer läggas till en sida som kommer heta "Insidan" där det du efter frågar finns med, där man kan ladda ner vårt strategiska dokument, där det finns lite bönehjälp, bibelord etc. Detta fanns inte på den gamla och vi har börjat med att "stjäla" från den gamla. Därför en del bilder också är pixliga eftersom vi tog från den gamla men gjorde dom större nu... Skall fixas. Tack!

/L